Persoonlijk advies - De beste fietsen - Grote voorraad
Ruurloseweg 22, 7141KC Groenlo
Goossens

Lease

Diensten

Fiets lease of fietsplan

Mocht je een fiets willen leasen of gebruik maken van een fietsplan via je werkgever dan ben je bij Goossens fietsen aan het juiste adres. Wij zijn aangesloten bij Lease a bike en Nationale fietsprojecten.
young-woman-riding-an-electric-bicycle-2022-04-08-01-44-38-utc

Wat is fiets lease?

Een fiets leasen houdt in dat je op een nieuwe fiets rijdt tegen een vast maandbedrag. Die kosten worden niet rechtstreeks bij jou verrekend, maar bij je werkgever. Jouw werkgever verrekent het dan weer met jouw brutoloon.

Je bespaart daarmee een aanzienlijk bedrag ten opzichte van het zelf aanschaffen van een fiets. Je voordeel is afhankelijk van de bijdrage van je werkgever.

Hoe werkt fiets lease?

Jouw werkgever moet aangesloten zijn bij Lease a bike. Vervolgens kun je bij Lease a bike via een calculator (onderstaande link) berekenen welke fiets in je budget zou passen.

Bij ons in de winkel helpen wij jouw graag om duidelijk te krijgen wat de eventuele kosten zijn en welke fiets het beste bij jouw gebruik/doel past en kunnen we indien gewenst het verder voor je regelen, zodat je binnen no time op je nieuwe fiets de winkel uit rijdt!

Fietsplan

Biedt jouw werkgever een fietsplan aan dan kun je bij ons een fiets uitzoeken waarbij een gedeelte van de verkoopprijs verrekend wordt met je bruto loon en je daarmee dus een mooi financieel voordeel hebt. Mocht je vragen hebben bel of kom naar de winkel voor extra informatie.
bike-fitting-services.jpg
Scroll naar boven